Bespaar uzelf tot wel 70% in unze Europese Tsjechische schoonheidskliniek
Home » Kontakt » Allgemeine Geschäftsbedingungen

Kontakt zu CZ-WellmedAlgemene Voorwaarden (AV) en Opdrachtbevestiging

Als vertegenwoordigster voor Nederland, België, Luxemburg en Engeland, behartigt drs. Natalie Plitt de belangen van genoemde artsen en klinieken. Neemt u alstublieftr hoogte van de Algemene Voorwaarden die gelden voor al onze behandelingen.      

 

CZ-Wellmed
treedt op als intermediair op voor de volgende Tsjechische klinieken en gecertificeerde plastische chirurgen: Dr. Roman Kufa, Facharzt für Plastische Chirurgie, Privatklinik Prag Dr. Jiri Padera, Facharzt für Plastische Chirurgie, Privatklinik Prag

Voorwaarden om een behandelingsafspraak bij cz-wellmed te kunnen maken zijn:

1. De behandelingsmogelijkheid zal vooraf door iedere patiënt zelf door middel van een bloedonderzoek en ECG dienen te worden vastgesteld. De resultaten na bloedonderzoek mogen nietnouder zijn dan 2 weken voorafgaand aan de behandeldatum. Deze onderzoeken kunnen ook vooraf op locatie in Praag worden uitgevoerd op afspraak en tegen vergoeding.

2. Met het inleveren van de getekende behandelingsopdracht en de bijbehorende Algemene Voorwaarden (AV) en de schriftelijke bevestiging van cz-wellmed, komt de bemiddelingsovereenkomst tot stand.

3. De behandeldatum wordt na ondertekening en Inlevering van de behandellingsopdracht en de AV tussen cz-wellmed en de patient afgestemd.

4. Na inlevering van een ingevulde en ondertekende behandelingsopdracht en de bijbehorende AV, krijgt de patient van Wellmed een schriftelijke bevestiging en de benodigde reisinformatie

6. Als de gereserveerde behandelingsdatum door de patiënt niet gehaald kan worden, dan wordt de reeds overgemaakte betaling bij een latere behandelingsdatum binnen zes maanden verrekend. Bij niet te verontschuldigen afzeggingen van de patient, wordt zowel de bemiddelingsfee als de behandelingsaanbetaling als tegemoetkoming in geleden schade door de kliniek gebruikt. In deze situatie weet de patiënt dat hij de klniek enige vorm van directe of indirecte schade heeft toegebracht die op deze wijze verrekend is.

7. Naast de bemiddelinsfee worden de volgende annuleringskosten voor de klinieken in rekening gebracht.

9. Indien na het vooronderzoek door de behandelend arts in Tsjechië blijkt, dat u niet geschikt bent om de behandeling te ondergaan op medische gronden, of indien de patiënt op zekere moment voor de behandeling op persoonlijke gronden van de behandeling wenst af te zien, ontvangt de patiënt zijn volledige behandelingsaanbetaling retour.

10. Omdat cz wellmed alleen als bemiddelaar/intermediair optreedt tussen patiënten en de cz wellmed artsen en klnieken, is de intermediair alleen aansprakelijk voor de bemiddeling zoals beschreven in de behandelingsopdracht en de AV. Voor medische prestaties, als ook voor services op het gebied van reis en verblijf is de aansprakelijkheid Natalie Plitt wellmed uitgesloten, gezien het feit dat deze overeenkomsten uitsluitend met derde partijen tot stand zijn gekomen.

 


Wij over ons
vertrouwens garantie
Niuews
Niuewsbrief
Impressum
Disclaimer
Algemene voorwaarden


  © webdesign by artXBerlin   

  
    SiteMap :: Nieuwsbiref :: Adviseer :: Impressum :: Privacy policy :: Algemene voorwaarden
This website uses cookies. By further use you agree to the use. Privacy statement.